uygunaraba

Çiftçi KredisiDevlet DestekliTarım Kredisi

Şekerbank Su Ürünleri Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Şekerbank Su Ürünleri Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır? Şekerbank su ürünleri kredi miktarı ne kadardır? Şekerbank üzerinden su ürünleri kredisi almak için şartlar nelerdir? Sizlere bu yazımızda Şekerbank üzerinden verilen su ürünleri ve tarım kredileri hakkında bilgiler vereceğiz. Denizbank 7 Adet Taksitli Ticari Kredi Kampanyası yazımızı okuyarak bu krediler hakkında da bilgi alabilirsiniz.

Şekerbank Su Ürünleri Kredisi Nedir?

Şekerbank, çağdaş hayvancılığın su ürünleri ile ilgili olan kısmınde kültür balıkçılığı yahut deniz balıkçılığı üzerine etkinlik göstermekte olan su ürünleri yetiştiricisi yahut avcısı birey veya işletmelerin, yatırım veya işletme giderlerini karşılayabilmeleri için elastiki ödeme koşulları ile beraber uygun faiz oranları ve aylık vade seçenekleri doğrultusunda sunmuş olduğu krediye Su Ürünleri Kredisi adı verilmiş bulunuyor.

Su Ürünleri Avcılığı Kredisi Var mı?

Su Ürünleri Avcılığı söz mevzusu olduğu zaman Avlanma Tezkeresi ve Avcılık Ruhsatı, kooperatif Üyelik Belgesi, Liman Başkanlıklarına gidilerek alınacak olan Denize Elverişlilik Belgesi, Tonalito Belgesi ve gemi Tasdiknamesi yer alan tüzel veya gerçek kişilere her türlü balıkçı teknesi yahut teniz motoru alımı, moderizasyon ve tadilat, ağ, balık adamı takımı, balık bulmak için kullanılan cihazlar, balıkçı gemilerinin takip edilebilmesi için lüzumlu olan elektronik kayıt defteri ve gemi takip, aygıt satın alma ve bu şeklinde yatırım hususunda yapılacak olan giderlerin karşılanabilmesi adına Şekerbank sizlere yapılmış olan harcamaların proforma fatura değerinde görülen tutarının üzerinden %75’ine kadar kredi fırsatı sunarken, 60 aya kadar vade seçenekleri ve yılda bir kez ödeme yapmanızı gerektiren çok elastik bir ödeme fırsatı sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:  Şok Açıklama! Fiyatları Devlet Artırdı!

Su Ürünleri Yetiştiriciliği Kredisi

Çiftçi Kayıt Sistemi Su Ürünleri Belgesi ve Su Ürünleri Kuluçkahane Belgesi ya da Su Ürünleri Yetiştiricilik Belgesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafınca Devlet Su İşleri yöresel teşkilatlarını vize ettirilmiş olan ve ruhsat tezkeresine sahip olan su ürünleri yetiştiricilerine; makine ve donanım ağı, balık havuzu yapımı, balık kafesi, anaç balık, üreteç, tekne alımı ve ağ şeklinde yatırım ile alakalı olan harcamaların karşılanabilmesi için yapılmış olan giderlerin proforma faturasında yer alan tutarının üzerinden %75’ine kadar kredi fırsatı sunarken, 60 aya kadar vade seçenekleri ve yılda bir defa ödeme yapmanızı gerektiren fazlaca elastiki bir ödeme fırsatı sunuyor.

Şekerbank tarafından belirlenmiş olan bu koşullara ilave olarak kefil, teminat ya da ek belge gibi taleplerde bulunma ihtimali de bulunuyor. Şekerbank Su Ürünleri Kredisinden faydalanmak isteyen kişilerin ise kendilerine en yakın Şekerbank Şubesine giderek bu kredi hakkında daha detaylı bilgilere ulaştıktan sonra diledikleri takdirde krediye başvurmaları gerekiyor.

Şekerbank Kredi Başvuru Sonucu Nasıl Öğrenilir?

Şekerbank sunmuş olduğu krediler çerçevesinde birbirinden oldukça farklı yöntemler arasında değişkenlik göstermekte olan kredi başvuru sonucu öğrenme şekilleri sunuyor. Örneğin kimi kredilere başvurmak için bireylerin kısa mesaj yolunu kullanması yeterli olur. Bunun için Şekerbank sisteminde kayıt edilmiş olan cep telefonu numarası kullanılarak T. C. kimlik numarasının yazılması ve hemen ardından 1953 numarasına kısa mesaj gönderilmesi gerekir. Gönderilecek olan bu mesaj karşılığında müşteri tarafından kullanılmakta olan GSM operatörünün belirlemiş olduğu kısa mesaj tarifesine göre bir adet kısa mesaj üzerinden ücretlendirme yapılır. Bu başvuru yolunu kullanmış olan kişilerin kredi başvuru sonucuna anında ulaşması da ayrıca mümkün olur. Zira kısa mesaj yolu kullanılarak yapılacak olan başvurulara banka anında geri cevap yollar. Bunun için yalnızca birkaç dakika beklemeniz yeterli olur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:  PTT Üzerinden Çocuğu Olanlara Tam 8540 TL Veriliyor...

Şekerbank kredi başvurma yöntemleri arasında Şekerbank ATM’leri, Şekerbank tarafından mobil kullanım için üretilmiş olan mobil uygulamalar ve internet üzerinden birkaç tık sayesinde işlemlerini gerçekleştirebileceği Şekerbank İnternet Şubesi yöntemleri bulunur. Her halükarda bireylerin kredi başvurusunda bulunduktan sonra onay almaları halinde banka şubesine gitmeleri gerekir. Bu bir yana kimi krediler için Şekerbank Telefon Bankacılığı yöntemini kullanmak da yeterli olur. Bunun için 444 78 78 ya da 0 850 222 78 78 numarasını aramanız gerekir. Bu noktada müşteri temsilcileriyle konuşabileceğiniz gibi aynı zamanda sesli yanıt sistemi tarafından sizlere sunulmuş olan yöntemi kullanarak da kredi başvuru sonucu öğrenme işlemlerini gerçekleştirmeniz mümkün.

Buna göre Şekerbank Telefon Bankacılığı numarasını aradıktan ve kredi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler eğer kredi başvurusunda bulunmak istiyorlar ve hali hazırda Şekerbank müşterisi iseler, 4 numaralı tuş olan “Kredi Ürünü, hesaplar ve kampanya bilgi işlemleri” seçeneğine basmaları ve ardından 1 numaralı tuşa karşılık gelen “Kredi başvurusu, başvuru sorgulama ve KMH işlemleri” seçeneğine basmaları gerekir. Bu bir yana kredi başvuru sonucunu öğrenmek isteyen kişilerin ise 2 numaralı tuş olan Kart İşlemleri Menüsüne basmaları ve ardından tekrar 2 numarada yer alan “Kart başvurusu veya başvuru sorgulama işlemi”ne bastıktan sonra “Başvuru Sorgulama” karşılığına sahip olan 3 numaraya basmaları gerekiyor.

Şekerbank Telefon Bankacılığı hizmetine ulaştıktan sonra Şekerbank müşterisi olmayan kişiler tarafından yapılacak olan kredi başvurularının, 1 numaralı tuşun karşılığı olan “Kredi Başvuru, Başvuru Sorgulama ve KMH başvuruları için” seçeneğine basmaları ve ardından ihtiyaç, taşıt ya da konut kredileri için sırasıyla 1, 2 ve 3 numaralı tuşları tuşlamaları gerekir. Diğer yandan kredi başvuru sonucunu öğrenmek isteyen kişilerin ise 5 numaralı tuşa basmaları gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:  Devlet Milyonlarca Kişiye 1450 TL Ödeme Yapıyor...

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kredi Başvurusu
Kapalı