uygunaraba

Genel

2022 Honda Step WGN Japonya’da tanıtıldı

Japon araba üreticisi Honda, kendi ülkesinde düzenlediği etkinlikte minivan modellerinden biri olan Step WGN’nin 6. kuşağıyla karşımıza çıktı.

Bu yılın bahar aylarında Japonya’da satışa sunulması planlanan 2022 Honda Step WGN, ‘Air’ ve ‘Spada’ olmak üzere iki farklı sürümle müşterilerle buluşacak.

Eskiye nazaran çok daha köşeli sınırlara sahip olan yeni Step WGN; 16 inç jantları, geniş sürgülü kapıları, düşük omuz çizgisi ve büyük camlarıyla dikkat çekiyor. Artta ise dikey pozisyonlandırılmış ince LED stoplar göze çarpıyor.

İÇ YER

Konsolda 10.25 inç dijital gösterge paneli ve 11.4 inç dokunmatik multimedya ekranına yer verilen Step WGN, Civic’tekine misal dizayna sahip havalandırma menfezlerine de sahip.

Öte yandan, art yolcular için tavana entegre edilmiş 15.6 inçlik büyük bir ekran daha var.

Yeni kuşak minivanın motor yelpazesi ile ilgili ayrıntılar Honda tarafından şimdi açıklanmadı. Lakin aracın e:HEV ismi verilen hibrit versiyonun listede olacağını söyleyebiliriz.

Daha evvel yeni Jazz ve HR-V üzere modellerde gördüğümüz bu sistem akaryakıtlı motor, iki elektrik motoru ve lityum iyon bataryadan oluşuyor.

2022 Step WGN satışa sunulmadan evvel 2022 Tokyo Araba Fuarı’nda sergilenecek. Modelin Japonya’dan öbür pazarlarda satılıp satılmayacağı şimdi net değil.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:  Beklenen Haber. Ev hanımına çifte maaş müjdesi! SSK, SGK, Bağ-Kur çifte maaş hesaplama!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kredi Başvurusu
Kapalı