uygunaraba

Genel

1500 TL destek kimlere verilecek? 1.500 TL destek başvuru formu!

1500 TL destek kimlere verilecek? 1.500 TL destek başvuru formu!

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında vatandaşlara devlet tarafından ödenen 1500 TL desteği kimler alacak? Koronavirüs nedeniyle ekonomik olarak mücadele eden vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Bakanlar Kurulu Toplantısına müjde geldiğinde, özellikle en büyük sıkıntı yaşayan esnaflar 1.500 TL destek başvuru formu hakkında bilgi almak istiyor. Peki bu fırsattan yararlanmanın koşulları nelerdir? 1500 TL destek paketi nasıl alınır? İşte detaylar …

Kimlere 1500 TL destek verilecek?

1.500 TL destek başvuru formu nasıl alınır? Yararlanma koşulları nelerdir? Sorguları sıklıkla arama motorları aracılığıyla sorgulanmaktadır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüsten ve kapatmadan olumsuz etkilenen esnaflara 1.500 TL destek sağlayacağını açıklamasının ardından vatandaşlar heyecanlandı ve detaylar merak edildi.

1500 TL DESTEK KİMLERE VERİLECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Nisan ve Mayıs aylarında normalleşme ve ücretsiz izin uygulaması kapsamında sigorta primi desteğinden yararlanamayan lokanta ve kafe çalışanlarımızın da prim yüklerini üstlenecek ve ayrıca bunlara kişi başı 1500 lira nakdi ödeme yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Gelir Belgesiz Kredi Veriliyor. 4 Banka Kampanyasını Duyurdu
Gelir Belgesiz Kredi Veriliyor. 4 Banka Kampanyasını Duyurdu

1500 TL DESTEK BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Yardım almak isteyen vatandaşlar önceden olduğu gibi başvurularını yine Ticaret Bakanlığı üzerinden gerçekleştirecekler. 1500 TL destek ödemesi almak isteyen lokanta çalışanları, başvurularını e – devletten yapabilecek. Yardımı alacak olan lokanta çalışanları T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yaptıkları e – devlet sistemi üzerinden Ticaret Bakanlığı sayfasına girerek 1500 TL devlet desteği ödemesini hızlıca alabilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:  Beklenen Haber. Ev hanımına çifte maaş müjdesi! SSK, SGK, Bağ-Kur çifte maaş hesaplama!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kredi Başvurusu
Kapalı