uygunaraba

BankalarGündem

Son Dakika: Devlet Destekli 0.44 Faizli Kredi...

0.44 faizle devlet destekli kredi kampanyası için önemli gelişmeler yaşanıyor 0.44 faizli kredi kullanmak isteyenlere ihtiyaç kredisi, borç kapatma kredisi olarak kredi sağlanacak. Son dakika kampanyası olarak duyuruldu. İhtiyaç kredisi kampanyası kamu bankalarından ve özel bankalardan sağlanacak. Bazı katılım bankaları da 0.44 kar payı oranı ile kredi desteği sağlayacak. Katılım bankalarından ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler helal kredi almış olacaklar. Faiz oranları düşürülüyor ve özel bankalar üzerinden kredi alacak olanlarda banka kredi şartlarını yerine getirdikleri takdirde bu kredi desteğinden faydalanabilecekler.

Kredi Başvuru Şartları Belli Oldu!

Özel ve kamu bankalarından devlet destekli kredi imkanı oluşturuluyor. 0.44 faiz oranı ile kredi kullanmak isteyenler harekete geçti. Kredi kullanabilmeniz için kredi notunuzun yüksek olması aranan tek şart. 100 bin TL’ye kadar borç kapatma kredisi desteği ve ihtiyaç kredisi sağlanacak. Kredi ödeyebilecek bir gelir belgesine sahip olan kişiler resmi olarak bu belgeyi gösterdikleri takdirde bu haktan yararlanabilecekler.

Sigortalı olarak çalışanlar ve en az 1 yıldır aynı işyerinde sigortalı çalışanlar kredi kampanyasından faydalanabiliyor. 1 yıldır aynı işyerinde çalışmayan kişiler ise kefil ile birlikte bankaya gittiklerinde kredi başvurusu oluşturabilme hakkına sahipler. 100.000 TL’nin üzerinde kredi almak isteyenler de ipotek karşılığında kredi desteğinden faydalanabiliyor. Bu kampanyaya katılmak için kredi notu banka kredi sicilinin temiz olması aranan en önemli şart.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:  Ev İpotekli 500.000 TL Kredi Veren Bankalar

100.000 TL Faizsiz Kredi Verilmeye Başlandı. Başvurular Devam Ediyor.

Düşük Faizli Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Düşük faizli kredi başvurusu yapmak için yapmanız gereken başvuru formu doldurmak resmi internet sitesi üzerinden de bu formu doldurabilirsiniz. Gün içerisinde kredi sonucunu sizlere bildirilecektir ve onaylanan tutar kadar kredinizi aynı gün banka hesabınıza yatıracaktır. Bu işlem sonrasında istediğiniz hesaba parayı aktarabilir ve kullanabilirsiniz. Faiz oranları ile kredi başvurusu anında banka tarafından değerlendirilir ve değerlendirme sonucu ile kredi olayının sağlanıp sağlanamayacağını öğrenebilirsiniz. 100 bin TL’ye kadar kredi onayı alırsanız aynı gün içinde kimlik ve gelir belgenizde bankaya gidip kredi kullanmaya başlayabilirsiniz. 0.44 faiz oranlı krediler devlet destekli olacak ve bunun içinde resmi gazetede yayınlandıktan sonra banka şubelerinden krediler bankaların İnternet sitelerinden verilmeye başlanacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kredi Başvurusu
Kapalı