uygunaraba

Banka İşlemleriBankalar

ICBC Bank Yeni EFT Saatleri Nedir?

ICBC Bank EFT Saatleri nedir? Hangi saatler arasında para transferi yapabilirim? Bu konu hakkında bilgiler vereceğiz. Bildiğiniz gibi her bankanın EFT saatleri farklıdır. Bankalar kendi bünyesinde belirledikleri bir EFT saati vardır. Bu bankadan başka bir bankaya para göndermek isterseniz bu saatler içinde EFT işlemleri yapmanız gerekmektedir.

  • ICBC Bank EFT Saatleri 08.30 ile 17.00 arasında yapılmaktadır.

Verdiğimiz bu saatler hafta içi mesai saatleri içinde olan saatlerdir. Cumartesi ve Pazar günleri EFT işlemleri yapılmaz. Bunun sebebi ise merkez bankasıdır. Merkez bankası tüm bankaların sistemlerine girerek EFT işlemlerini onaylayan tek yetkilidir. Bu sebeple bankaların kapalı olduğu, tatil olduğu ve hafta sonları EFT işlemleri yapılamaz. ICBC Bank yeni olduğundan EFT ve Havale saatleri hakkında bilgileri sizlere sunuyoruz.

ICBC Bank EFT ve Havale İşlemleri

ICBC Bank EFT ve Havale Saatleri

Özellikle konut kredilerinde verdiği uygun faizlerle kredi imkanı veren bu bankanın müşteri portföyü de git gide büyümektedir. ICBC Bank müşterileri başka bankaya para gönderimlerini EFT işlemleri ile yapmaktadırlar. Bu para gönderim işlemleri kişinin IBAN numarasına yapılmaktadır. Bankanın belirlediği saatler içinde EFT işleminizi yapabilirsiniz. Bankalardan EFT işlemleri saat 16.00’dan sonra yapılırsa Geç EFT işlemi olacak ve ona göre ücret alınacaktır. Eğer bu bankadan düşük ücretle EFT gönderimi yapmak istiyorsanız internet bankacılığını kullanmanız ve daha düşük komisyon ödemenizi öneririz. ICBC Bank üzerinden havale yapmak istiyorsanız her hangi bir saati yoktur. 7 gün 24 saat işlem yapabilirsiniz. Yaptığınız havale işlemleri aynı dakika içinde karşı tarafa geçecektir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:  Qnb Finansbank KrediGO İle Belgesiz Anında 50.000 TL Kredi Veriyor!

ICBC Bank EFT Sorgulama

ICBC Bank üzerinden mesai saatleri içinde EFT işlemi yaparsanız 30 dakika içinde karşı tarafın hesabına geçecektir. Eğer belirlenen saatler içinde karşı tarafın hesabına para geçmez ise banka şubesinden veya ICBC Bank müşteri hizmetleri telefon numarasından (444 00 50) EFT sorgulama işlemi yapabilir ve EFT’nizin durumunuz öğrenebilirsiniz. Bir önceki yazımız olan Türkiye Finans EFT Saatleri hakkında bilgi almak için yazımızı okuyabilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kredi Başvurusu
Kapalı