uygunaraba

Bankalarİhtiyaç Kredisi

Avukatlık ve İcralık Olanlara Kredi 2021

Avukatlık İcralık Olanlara Kredi Veren Bankalar hakkında detaylı bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz. Daha önceki banka çalışmalarınızdan dolayı kredi ve kredi kartı ödemelerinizi yapmadınız ve banka sizi icraya verdiyse artık bankadan işlem yapmak için kredi durumunuz kapanacaktır. Ödemediğiniz borçlar avukata verilir ve icra süresi başlar.

Aynı zamanda banka kredi notunuz silinir ve kredi sicilinizde kırmızı kalem görürsünüz. Bankalardaki borçlarınızı 90 gün içinde ödemezseniz 91. Gün otomatik olarak banka sizi icraya verecektir. Bundan sonra muhatap banka değil avukatlık bürosu olacaktır. Hal böyle olunca paraya ihtiyacı olan kişilerde bankalardan nasıl kredi alabilirliğini araştırmaya başlamıştır. Bu yazımızda sizlere avukatlık ve icralık olanlara kredi veren bankalar hakkında bilgiler vereceğiz. Bu bankalardan kredi almanız içinse bazı müşteri gruplarında olmanız ve bazı şartları uygulamanız gerekmektedir.

İcralık Olanlara Kredi İmkanı Var mı?

Bankalardan dolayı icralık olduysanız hiçbir bankadan kredi alamazsınız. Özellikle hala icralık olduğunuz borcu ödemediyseniz kredi almanız imkansızdır. Ama emekli veya devlet memuru iseniz icralık olan borcu kapatarak borcu yoktur kağıtları ile birlikte maaş aldığınız bankaya başvuru yaparsanız kredi alabilirsiniz. Özellikle emeklilerde icralık olan kişiler borçlarını kapattıklarında maaş aldığı bankadan kredi alabilirler. Ziraat Bankası, Halkbank, PTT Bank ve Vakıfbank bu işlemleri yapan bankaların başında gelmektedir. Sizde eğer emekli iseniz borçlarınızı kapatarak bu bankalardan birine maaş taşıması yapıp kredi alabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:  Bu Bankalara Kredi Başvurusu Yapın ve Alamadığınız Paraları Alın
Avukatlık Oldum Kredi Çıkar mı?

Normal müşterilerde ise icralık borcu kapatmanız dahilinde tekrardan banka siciliniz açılacaktır. Eğer banka sicilinizde hala icralık borç gözükürse bu şekilde kredi almanız imkansızdır. Borcunuzu kapattıktan sonra ipotekli kredi veren bankalara başvuru yaparak teminatınız ile birlikte düşük miktarlı kredi alabilirsiniz. Yada kendinize emekli ve devlet memuru bir kefil bularak düşük limitli kredilere başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapacak olan kişinin en az 6 ay sigortalı olması gerekmektedir. En az 6 ay aynı işyerinde çalışıyorsanız ve kefiliniz yada ipoteğiniz varsa Ziraat Bankası, Finansbank, Aktifbank, İş Bankası, Burgan Bank, Odeabank gibi bankalara kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Eğer icralık borcunuzu kapattınız ve kredi almak için bu saydığımız şartlara uygun müşteri değilseniz 5 yıl beklemeniz ve sicilinizin temizlenmesi gerekmektedir. Bu 5 yıl içinde ara ara kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz.

Akbank İcralık Olana Kredi İmkanı

Bankalardan dolayı olan icralık borcunuzu kapatıp Akbank şubelerine giderseniz güncellemeden sonra 50.000 TL’ye kadar kredi kullanma imkanınız vardır. Bu krediyi kullanmak için sigortalı çalışan, emekli, devlet memuru olmanız gerekmektedir. Bu tarz krediler gelir belgesiz olarak verilmez. Sigortalı çalışan kişilerin en az 1 yıl süreyle çalışmaları ve yanında kefil getirmeleri gerekmektedir. Alacağınız ihtiyaç kredisinde vade ise 60 ay olarak belirlenmiştir. Kredi başvurusu sadece banka şubelerinden yapışmaktadır.

Finansbank İcralık Olanlara Kredi

QNB Finansbank avukatlık olup daha sonra borcunu ödeyen kişilere ipotek karşılığında krediler vermektedir. 100.000 TL’ye kadar verilen bu kredilerde 60 ay vadeli olarak kullanabilirsiniz. QNB Finansbank üzerinden bu kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız en az 3 ay sigortalı çalışan olmanız ve gelir belgenizin olması gerekmektedir. Banka şubelerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:  Odeabank'tan 0.65 Kredi Faizi İle 25000 Tl Kredi!

Aktifbank Avukatlık Olanlara Kredi Veriyor mu?

Aktifbank icralık olan kişilere kredi dediğimizde aklımıza gelen bankalardan birisidir. Özellikle PTT kanalı ile emekli olan kişilere kredi notu düşük olsa bile kredi vermektedir. Aktifbank diğer bankalara nazaran daha yüksek faiz uygular. Bunun sebebi ise kredi başvurusu yapan kişilerin genellikle sicili bozuk olan müşteriler olmasıdır. Aktifbank ayrıca internet üzerinden de kredi başvurusu imkanı tanımaktadır. 30.000 TL’ye kadar nkolay kredi adında kredi başvuruşunu www.nkolaykredi.com.tr adresinden yapabilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kredi Başvurusu
Kapalı