uygunaraba

Bankalarİhtiyaç Kredisi

Finansbank Telefondan Kredi Almak Nasıl Olur?

Finansbank Telefondan Kredi Almak Nasıl Olur?

Zaman zaman ihtiyacınız olan nakdi elde etmenin en kolay yollarından biri bankaların kredi imkanlarından yararlanmaktır. Kredi çekebileceğiniz bankalardan biri de Finansbank. Çoğu banka gibi Finansbank da bize kredi başvurusu için çeşitli yöntemler sağladı.

Bu yöntemlerden bazıları elverişsizdir; diğerleri iki tıklama kadar basittir. Kullanabileceğiniz yöntemler şunlardır:

  • Finansbank’a başvuru,
  • Finansbank ATM’sinden başvuru,
  • Mobil uygulama Finansbank üzerinden başvuru,
  • SMS ile veya telefonla müşteri hizmetlerine başvuru.
  • Şubede ve ATM’de yaptığınız uygulama sizin için diğer yöntemlere göre hem yorucu hem de zaman alıcıdır.
  • Telefon ile başvuru

Finansbank Mobil Uygulaması ile Uygulama;

Bilgilerinizi doğru girerek Finansbank mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvurmak için Krediler menüsünden istediğiniz krediyi seçmeniz ve kredi tutarını ve ödeme planını belirterek kredi başvurunuzu doldurmanız gerekmektedir. Başvurunuzun sonucundan SMS ile haberdar edileceksiniz.

SMS ile başvuru

Cep telefonunuzdan TC Kimlik numaranızı 5030’a göndererek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvurunuzun sonucu kısa süre içinde size SMS ile gönderilecektir.

Müşteri Hizmetlerini arayarak bir talep gönderin

Cep telefonunuzdan Finansbank müşteri hizmetlerini arayarak başvuru yapabilirsiniz. Bunun için 0850 222 0 900 nolu telefonu arayarak gerekli bilgiler ile müşteri temsilcisi ile iletişime geçebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:  Halkbank’tan Zor Günler İçin Tam 200.000 TL 0 Faizle Kredi!

Kredi Onayı Almak İçin Ne Gerekli?

Kredi başvurunuzun onaylanabilmesi için birkaç kriteri karşılamanız gerekir. Bu kriterlerden ilki, kara listede olmamanızdır. Ödeme sorunları nedeniyle adınız kara listeye alınmışsa, kredi alamazsınız. Kredi almak için önce ödemelerinizi sipariş etmeli ve kara listeden çıkmalısınız. Bir diğer önemli nokta da kredi notunuzun yeterli olmasıdır. Kredi puanınız kredi alacak kadar yüksek değilse yapmanız gereken ilk şey kredi puanınızı artırmaktır. Kredi puanınızı yükseltmek için ödemelerinizi zamanında ve düzenli olarak yapmanız gerekir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kredi Başvurusu
Kapalı