uygunaraba

Bankalarİhtiyaç Kredisi

1100 Puana Kredi Alınır mı?

1100 Puana Kredi Alınır mı? 1100 puana kredi veren bankalar hangileridir? 1100 puanın altındakiler hangi bankalardan kredi alabilirler? Sizlere bu yazımızda merak ettiğiniz bu soruların cevaplarını vereceğiz. Eğer sizde kredi notunuzu öğrendiniz ve 1100 olduğunu biliyorsanız her bankadan başvuru yapmayınız. Çünkü sınırda olan bu kredi notuna her banka imkan vermez. 

1100 Puana Kredi Veren Bankalar 2020

Kredi notunuzu öğrenmek için www.findeks.com sitesine girebilirsiniz. Bu siteye girdiğinizde kredi notunuzu öğrenmek için üye olacaksınız. Ücretli bir şekilde puanınızı öğrendikten sonra bankalara başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca çalıştığınız bankanın internet bankacılığı üzerinden de kredi notu sorgulama yapabilirsiniz.

Kredi notunuzu öğrendiğinizde 0 ile 1900 arasında bir işlem olacaktır. Bankalardan da kredi almak istiyorsanız az riskli grupta olmanız gerekiyor. Kredi notu ve değerleri şu şekildedir. Kredi puan tablosu şu şekildedir.

  • 0 ile 699 arası En Riskli Grup
  • 700 ile 1099 arası Orta Riskli Grup
  • 1100 ve 1499 arası Az Riskli Grup
  • 1500 ve 1699 arası İyi Grup
  • 1700 ile 1900 arası Çok iyi grup

1700 ile 1900 arasında bir kredi notunuz varsa bankalardan yüksek limitli kredi kartları, krediler ve gelir belgesiz olarak krediler alabilirsiniz. 1100 kredi notu olan kişilerde az riskli grupta yer almaktadır. Bu grupta olan kişilere kredi veren bankalar şu şekildedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:  6 Banka Kredi Notu Düşük Olanlara Kredi Vereceğini Açıkladı!

Bu bankalardan ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. 1100 puanlı olan kişilerin banka şubelerinden kredi başvuru yapmasını öneriyoruz. Çünkü puan sistemi sınırda olduğu için SMS ve internet başvurularında kredinizin onayı gelmeyebilir. Bu yüzden banka şubelerinden kredi başvurusu en kolay ve en sağlıklı yöntemdir.

Kredi Notu Nasıl Yükseltilir?

Eğer kredi notunuz 1100 ise ve kredi almakta zorlanıyorsanız bazı yöntemler ile kredi notunuzu yükseltebilirsiniz. Bunun için ilk olarak gecikmeli ödemeleriniz varsa bu ödemeleri güncelleyerek ödeyiniz. Kredi kartı kullanıyorsanız nakit avans çekmeyiniz. Kredi kartı üzerinden çekilen nakit avans sıkıntı yaratabilir ve puanınızı düşürebilir. Kredi kartınızla alışveriş yapmayı deneyiniz. Yapılan alışverişler ile düzenli ödemeler olduğunda 90 gün içinde kredi notunuzun yükseldiğini göreceksiniz. Devamlı gelişi güzel kredi başvurularından da kaçının. Bankalar kredi verirken başvuru sayınıza da bakacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kredi Başvurusu
Kapalı